Coachingens gåva!

"The path isn’t a straight line; it´s a spiral. You continually come back to things you thought you understood and see deeper truths"
För att beskriva processen i en människas personliga utveckling och inre växande skulle man kunna göra en liknelse med en ”spiraltrappa”. En spiraltrappa utan slut och som hela tiden leder uppåt mot högre nivåer av ökad förståelse och klarhet. Detta återspeglar sinnets resa från ”marknivå” och uppåt. När vi färdas uppåt i spiralen mot nya höjder så får vi tillgång till ny mental klarhet. De nya höjderna ger oss värdefulla perspektiv samt möjlighet att reflektera över var vi är på vår resa.
Om du känner dig fast i dag så kan du vara säker på att du bara känner dig fast pågrund av den ”utsikt” som är tillgänglig för dig just nu. Att släppa taget om personliga tankar och bekymmer ger oss tillgång till en sorts viktlös kvalitet, vilket hjälper oss att komma vidare i spiralen och nå högre mark. Härifrån ser saker och ting mindre skrämmande ut och mycket vackrare ut (med andra ord: i takt med att vi kommer högre upp så ökar utsikten). Då blir nästa steg uppenbart för oss. Det vi inte kunde se tidigare kan vi nu se tydligt.
Detta är gåvan med coaching. Det hjälper oss att öppna vårat sinne för de nya perspektiven som finns högre upp i spiraltrappan.
Hur skulle ett nytt perspektiv hjälpa dig idag?
Vad skulle du älska att se annorlunda? och som skulle göra hela skillnaden?
Klicka här för att boka coaching nu!
Image
 
 

Dela vidare