Din Professionella Utveckling.

Fördjupa dina kompetenser som ledare och chef. Gå den kanske bästa kommunikation och ledarskapsutbildning på marknaden. I samarbete med företaget Ledarbildarna har jag äran att få bidraga till den uppskattade utbildningen "Det tydliga ledarskapet". Utbildningen fokuserar på att medvetandegöra och vässa din färdighet att kommunicera tydligare och mer effektivt som både ledare och människa. Du ska gå den här utbildningen därför att du vill bli tydligare som ledare och för att du vill få de färdigheterna som skapar bättre resultat för dig själv och dina medarbetare.

Medelbetyg 4.98/5.0      

Läs mer om utbildningen här.

BOKA PLATS HÄR
 

Några företag som anlitat Ledarbildarna för utveckling av sina chefer och medarbetare

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vad säger deltagare?

Skulle nog vilja säga att det är den bästa ledarskapskursen jag deltagit i. Till och med kanske den bästa kursen som jag någonsin varit på.

Deltagare DTL

Jag har känt mig inspirerad varje dag de senaste två veckor som gått efter kursen.
Det har varit mycket att smälta och ibland kommer man på sig med att sitta och fundera på de verktyg jag ck med mig.

Deltagare DTL

Jag skulle leda en workshop efter kursen men insåg att det var bara att planera om.
Jag tog med mig coachverktyget, satte upp 3 tydliga ämnen på tavlan. Sen diskuterade jag och min personal i två dagar och hade ett nytt samtal vi aldrig haft tidigare. Responsen blev enorm. Jag behöver inte säga mer än -Tack Ledarbildarna!

Deltagare DTL