Om Nicklas

Coach - Ledarbildare - Kommunikationsexpert - Föreläsare

Om

Nicklas Karlsson


Cert. NLP Tränare | Dipl. Coach ICF | Ledarutbildare | 3P Facilitator | Föreläsare | Kommunikationsexpert

Nicklas är erfaren ledartränare, utbildare, föreläsare, mental coach, entreprenör, musiker, artist, producent. Nicklas tränar hundratals ledare varje år och har uppträtt för tiotusentals människor i olika sammanhang.  

I mer än 19 år har jag med oavbruten
passion fördjupat min förståelse inom de flesta tänkbara områden som berör den mänskliga dimensionen i att leva ett framgångsrikt liv i olika sammanhang. Jag har "nördigt nyfiket"sökt efter svaret på frågan "hur gör människor för att uppgradera sig själva för att bli en ännu bättre version av sig själva"? Vad är det som gör att du kan få tillgång till mer av dig själv och din egen potential? Jag har studerat ämnen som personligt och professionellt ledarskap, 
livsglädje, mänskligt växande, relationsutveckling, coaching för att nämna några.

I mina föreläsningar och utbildningar bjuder jag på guldkorn inspirerade av mina upptäckter från de närmare 300 föreläsningar, utbildningar och seminarier samt de tusentals timmar bokstudier jag genomfört under åren.

En kombination av tidlös klokskap och modern insikts-baserad psykologi paketerat för det nya ledarskapet.

Vi ses!

Nicklas i siffror

Hur Nördig Är Du Nicklas?


Mest som kuriosa...  

 

0

År av nördande i frågor som berör ledarskap och coaching

0

Antal utbildade ledare per år

0

Antal besökta utbildningar och föreläsningar

0

Publikrekord vid uppträdande

0

Antal timmar av självstudier  per år inom professionell och personlig utveckling

0

Års erfarenhet som artist och musiker

Nicklas har en suverän förmåga att coacha fram nya synsätt och perspektiv. Redan efter första samtalet kunde jag tydligt se nästa steg i min väg framåt.

Blivande VD

Det har varit ett lärande och en fantastisk resa för mig att bli coachad av dig. DU är så otroligt duktig!

Lärare

Tusen tack för ett riktigt givande samtal. Du är så klok och otroligt kompetent. Jag fick mycket energi, insikter och hopp.

Personalchef

Det är en fröjd att bli coachad av Nicklas, mycket för att han på sitt eget personliga sätt "angriper" ämnet och lyfter upp så många oväntade infallsvinklar, nyanser och perspektiv. Det är som jag ser det hans styrka, att Nicklas har förmågan att med till synes enkla frågor veckla ut kärnan i något. Som att han lånar dig nya glasögon att se världen och sig själv med. Du behövs därute. Lycka till med coachingen!

Karriärcoach

Tack Nicklas, du har verkligen hjälp mig komma ur ett svart hål. Jag känner mig så mycket mer närvarande, lugnare och gladare samt att relationen till mina barn har stärkts.

Förälder

Stäng Gapet Mellan Var Du Är Idag - Och Där Du Vill Vara.

BOKA TID HÄR!

För din Personliga
Utveckling

För din Professionella
Utveckling