Utbildningar

Ledarskap - Kommunikation - Mental kapacitet

Utbildningar inom:

Ledarskap och Kommunikation.


Utbildningar för din professionella roll som ledare och för personliga utveckling.

Image

Ledarskap i klarhet

En tre dagars utvecklingsresa inom kommunikationens ädla konst. Anpassat för ledare och chefer men även värdefull för vem som helst som är intresserad av att kommunicera tydligare för att skapa en större impact i vardagen. Förvänta dig stor utveckling.

Fakta

 • Förkunskaper: Inga
 • Ort: Stockholm
 • Antal dagar: 3
 • Pris: 24 400 kr
MER INFO...

Image

Coachande ledarskap

En tre dagars utvecklingsresa inom coachingens ädla konst. Anpassat för ledare och chefer men även värdefull för vem som helst som är intresserad av att lära sig resultatdrivande samtal.

 

Fakta

 • Förkunskaper: Steg 1
 • Ort: Stockholm
 • Antal dagar: 3
 • Pris: 24 400 kr
MER INFO...

Image

NLP Business Practitioner

En 11 dagars utbildning fördelat på fyra moduler. Du får möjlighet att gå på djupet inom kommunikation och ledarskap. För många en avgörande milstolpe och vändpunkt i sitt ledarskap och självledarskap.

Fakta

 • Förkunskaper: Steg 2
 • Ort: Stockholm
 • Antal dagar: 11
 • Pris: 41 000 kr
MER INFO...

Utbildningar inom:

Mental Kapacitet.


Utbildningar för ökad mental kapacitet, stabilitet och psykisk hälsa. En plattform för ultimat självledarskap.

Image

Psykologisk Frihet

Accelerera både din personliga och professionella utveckling. Få tillgång till mer glädje, mening, balans i livet. Gå utbildningen "Psykologisk Frihetr" - Ett helt nytt sätt att tänka om tanken. I utbildningen får du lära dig om hur människans upplevelse av livet fungerar på ett djupare plan. Tillsammans tar vi en titt bakom kulisserna i ditt eget sinne i syfte att utforska det ”operativsystem” som ligger bakom och är ansvarigt för hur du upplever livet från stund till stund.

Fakta

 • Förkunskaper: Inga
 • Ort: Stockholm
 • Antal dagar: 2
 • Pris: 12 900 kr
LÄS MER...

Några företag jag haft förmånen att arbeta med.

Image
Image
Image Image
Image
Image
Image Image
Image
Image
Image Image
Image

Vad säger deltagare?

Engagerande och pedagogisk design med rum för egna reflektioner. Jag tyckte mycket om din formulering (fritt återgiven ur mitt minne) att kursen är ett hjälpmedel i återställandet till vårat fabriksläge, d.v.s. till den balans vi föds med men som vi tenderar att förlora as life happens.

Katarina Hedrén
Freelance Film Programmer and Writer

Med varm närvaro, öppenhet och gedigen kunskap guidar Nicklas i det här spännande ämnet om psykologisk frihet. Kursen har hjälpt mig att släppa taget om mycket jag har försökt kontrollera. Jag är mer observant och medveten och känner mig friare i tanken och i mina val hur jag vill agera eller ignorera det jag upplever. Jag har närmare till lugn och kreativitet. Kursen kickar igång en process som garanterat leder till en rikare livsupplevelse. Kan varmt rekommendera

Nathalie Aldana
CEO

TUSEN TACK Nicklas Karlsson för en helt grym utbildning ?! Ditt sätt att leda, lära ut och skapa stort engagemang är fantastiskt, dessutom är du väldigt rolig och bjuder på dig själv vilket kryddar hela utbildningen?! Det ”enkla” verktyget du lär ut om tankar har redan hjälpt mig och gett mig många insikter som jag kommer ha enorm hjälp av genom livets toppar och dalar?!
Tack också till alla er fantastiska människor som deltog i utbildningen, det var otroligt kul och lärorikt att få ”glutta” in i era liv?!

Jag kan varmt rekommendera Nicklas, alla borde gå denna utbildning, då skulle världen bli mycket bättre !

Ulrika Bergman
Visolit

WOW säger jag bara

Vilken kurs Nicklas! Vilken fantastisk person och föreläsare du är. Alltid så glad och närvarande. Kommer att sakna att se dig där framför tavlan. Tack för att jag fått vara med. Tack för den personliga utveckling det resulterat i. Tack för att du en dag bestämde dig för att bli föreläsare. Du gör det så bra. Klok som en bok.

Tack från hjärtat.

Charlotte Grip
Coatally

Som en magister utan pekpinne har du med stort tålamod och bred kunskap på riktigt fått mig att förstå kraften i kommunikation.

Ditt varma, tillåtande, öppna och humoristiska sätt är avväpnande och har gett mig mod och helt rätt förutsättningar för att lära

– Jag är så tacksam för det!

Mathilda Söderlind
Euroaccident

Nicklas, din energi, din fantastiska klokhet och din förmåga att bjuda in till skratt och reflektion har bidragit till att jag känt mig trygg i gruppen, och med er, och vågat följa med på NLP-resan!

Tusen tack och en stor kram från Ulrika

Ulrika Åhmark - Sida

Fantastiskt med Alexander Holmberg och Nicklas Karlssons genuina och varma engagemang. Att ni gör detta viktigt, riktigt och äkta är det som bjuder in oss andra till att göra samma sak. TACK!

Johan Reunanen - Deltagare NLP BP

Oerhört proffsigt, mycket utvecklande och lärorikt på alla plan!

Lotta Hammarstrm - Deltagare NLP BP

Den absolut grymaste personliga utvecklingsresa jag någonsin gjort!

Anette Eriksson - Deltagare NLP BP

Skulle nog vilja säga att det är den bästa ledarskapskursen jag deltagit i. Till och med kanske den bästa kursen som jag någonsin varit på.

Deltagare DTL

Jag har känt mig inspirerad varje dag de senaste två veckor som gått efter kursen.
Det har varit mycket att smälta och ibland kommer man på sig med att sitta och fundera på de verktyg jag ck med mig.

Deltagare DTL

Jag skulle leda en workshop efter kursen men insåg att det var bara att planera om.
Jag tog med mig coachverktyget, satte upp 3 tydliga ämnen på tavlan. Sen diskuterade jag och min personal i två dagar och hade ett nytt samtal vi aldrig haft tidigare. Responsen blev enorm. Jag behöver inte säga mer än -Tack Ledarbildarna!

Deltagare DTL
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

För din Personliga
Utveckling

För din Professionella
Utveckling